Autolaina.fi palvelussa käytetään evästeitä. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Etusivu Autohaku Älykäs autohaku Lainalaskuri Suosikit Mikä on autolaina.fi? Ajankohtaista

Mikä on autolaina.fi?

Autolaina.fi on palvelu, jossa voit helposti etsiä ja löytää tarpeisiisi sopivia uusia ja käytettyjä autoja, sekä hakea valitsemaasi autoon rahoituspäätöksen jo valmiiksi. Hakutyökaluillamme voit löytää unelmiesi auton, vaikka mielessäsi olisi vain pari toivetta sitä koskien.

  • Autohaun avulla voit etsiä uusia ja käytettyjä autoja merkin, mallin ja esimerkiksi vuosimallin perusteella. Autoja voi rajata myös kuukausierän, tai kokonaishinnan perusteella. Mikäli sinulla on selkeä visio haluamastasi autosta, kannattaa käyttää autohakua.
  • Älykkään autohaun avulla voit etsiä autoja, jotka soveltuvat tiettyihin käyttötarkoituksiin, ja sisältävät haluamiasi ominaisuuksia. Voit esimerkiksi etsiä harrastusvälineiden kuljettamiseen soveltuvaa ekologista hybridiautoa, tai tilavaa kaupunkiautoa, jossa on automaattivaihteisto.
  • Lainalaskurin avulla voit valita ensin haluamasi hinnan, maksuajan ja käsirahan suuruuden osamaksua varten, ja hakea niiden perusteella sopivia autoja. 

Löydettyäsi sopivan auton, voit hakea autorahoituspäätöksen nopeasti etukäteen. Myönteisellä päätöksellä voit huoletta lähteä autokaupoille – sujuvat kaupat on taattu, sillä rahoitus on jo varmistettu. Lopullinen rahoitussopimus tehdään autoliikkeessä samalla, kun sovit auton ostosta ja toimituksesta. Myös autorahoituksen ehdot laaditaan ja käydään liikkeessä läpi ennen ostoa.

 

Autorahoituksen kuukausierään vaikuttaa monta tekijää, kuten auton hinta, maksettava käsiraha, korko, sekä mahdollisen viimeisen erän suuruus. Selvitä helposti autolainalaskurillamme, miten omat ehtosi vaikuttavat kuukausierän suuruuteen.

 

Lue lisää autorahoituksesta

Sitovalla rahoituspäätöksellä varmistat helpot autokaupat

1. Löydä tarpeisiisi sopiva auto.

2. Mitoita kuukausierä itsellesi sopivaksi.

3. Lähetä rahoitushakemus helposti ja turvallisesti verkossa. Saat sitovan päätöksen vaikka kotisohvallesi.

Ja ei kun sopimaan kaupoista myyjän kanssa!

1.Etsi auto
2.Tee laskelma
3.Hae päätös

 

 Autolaina.fi on Danske Finance Oy:n tuottama palvelu.

Lainalaskuri

Haluamasi auton hinta
0 €
100 000 €
200 000+ €
Maksuaika
12 kk
27 kk
42 kk
57 kk
72 kk
Käsiraha
0 €
12 500 €
25 000 €
Viimeinen erä
0
12 500
25 000
€/kk
Hae unelmiesi autoa

Lähetä sähköpostilla

Vastaanottajan sähköpostiosoite

Lähettäjän sähköpostiosoite

Aihe

Viestin sisältö